Uusi vapaa-ajan mallisto on nyt julkaistu – saatavilla myös muuttovalmiina

Uudistunut vapaa-ajan mallistomme on nyt kokonaan julkaistu. Mallisto on suunniteltu niin, että voit ostaa sen myös täysin muuttovalmiina. Finnlamelli on osa DEN Finlandia, joka on muuttovalmiiden pientalojen edelläkävijä.

Kolme tyylisuuntaa: kodikas Välke, näyttävä Valo ja ylellinen Loiste

Uudistuneesta vapaa-ajan mallistostamme löydät kolme eri tyylisuuntaa. Välke-hirsimökit henkivät tunnelmallista kodikkuutta ja hurmaavat perinteikkäällä tyylillään.

Välke 104

Välke 73

Välke 66

Valo-hirsihuvilat hurmaavat suurilla ikkunoillaan, jotka tuovat maiseman osaksi sisustusta. Kahdeksan talomallin joukosta löytyy yhden tai useamman makuuhuoneen hirsihuviloita erikokoisten perheiden tarpeisiin. Osassa malleista lisätilaa tarjoaa parvi, jossa harjaan asti ulottuvat ikkunat mahdollistavat maisemista nauttimisen myös ylhäältä käsin.

Valo 134

Valo 98

Valo 120

Modernit Loiste-huvilamallit tarjoavat ylelliset puitteet asumiseen ympäri vuoden. Loiste-malleissa käytetty Timber Frame -rakenne mahdollistaa suurien ikkunapintojen ulottumisen lattiasta kattoon.

Loiste 140

Loiste 72

Loiste 108

Huolellisesti suunnitellut huvilamallit toimivat sellaisinaan, mutta ne ovat myös muunneltavissa yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Ympärivuotiset kakkoskodit nostaneet suosiotaan

Vapaa-ajan asuntoja rakennetaan yhä useammin ympärivuotisiksi kakkoskodeiksi, joissa viihdytään niin vapaa-ajalla kuin etätyössäkin. Rakentamisessa suositaan helppoutta ja huolettomuutta, jolloin muuttovalmis talo on luonnollinen ratkaisu.

Uudet hirsihuvilat on saatavilla valitsemassasi toimituslaajuudessa: täysin muuttovalmiina, sisustusvalmiina ja omatoimirakentajan talopakettina. Verkkosivuilla on saatavilla kaikille malleille muuttovalmiin toteutuksen hinta. Kerromme mielellämme lisää ja autamme eteenpäin, joten ota rohkeasti yhteyttä alueesi talomyyjään.

Finnlamellin hirsikodit ja huvilat valmistetaan omalla tehtaalla Alajärvellä

DEN Finlandilla on pitkä kokemus muuttovalmiiden pientalojen edelläkävijänä. Kaikki DENin talot valmistetaan omilla tehtailla Suomessa. Finnlamellin hirsikodit ja -huvilat valmistetaan Alajärven tehtaalla.

finnlamelli talokirja

Tilaa itsellesi
Finnlamellin esitteet

Tilaa maksuttomat esitteemme sähköpostiisi tai
paperisena kotiin kannettuna.