Haussa aikaansaava markkinointi­koordinaattori Ouluun

meille markkinointikordinaattoriksi!

Oletko energinen ja innokas tyyppi, joka saa asioita tapahtumaan? Saatat olla työyhteisömme etsimä markkinointikoordinaattori.

Olet luontainen tiimipelaaja, joka kykenee oma-aloitteisuuteen ja vastuunkantoon. Sinulla on hyvä ymmärrys tämän päivän markkinointiviestinnästä sekä markkinointikanavista. Olet luonnostasi hyvä junailemaan asioita ja pitämään junan raiteillaan kiireessäkin. Paineen alla loistat, et lamaannu. Sinulla on tuoreita ajatuksia ja intohimoa edetä urallasi. Osaat tarvittaessa ottaa omatoimisesti selvää asioista.

Me tarjoamme sinulle erinomaisen ympäristön loistavaan urakehitykseen Finnlamellin dynaamisessa joukossa. Pääset mukaan kehittämään voimakkaassa kasvussa olevan yrityksemme toimintaa sekä kantamaan vastuuta monipuolisesti markkinoinnin saralta.

Odotamme sinulta

vahvaa kokemusta markkinoinnin tehtävistä organisointi- ja ajanhallintakykyä hyviä yhteistyötaitoja itseohjautuvuutta aktiivista otetta, positiivista energisyyttä hyvää englanninkielen taitoa

Työ sijoittuu Ouluun.

Laita hakemuksesi meille 28.2. mennessä ja saa meidät ihastumaan osaamiseesi: raimo.kuha@finnlamelli.fi

Tiedusteluihin…

Haussa pyöräkoneen kuljettaja Alajärven tehtaalle

Meille pyöräkoneen kuljettajaksi!

Haemme logistiikkaosastollemme pyöräkoneen kuljettajaa. Tehtäviin kuuluvat kuormien purku, lastaukset sekä tuotannon sujuvasta käynnistä huolehtiminen.

Odotamme sinulta

käytännön kokemusta trukkityöskentelystä tehdasympäristössä reipasta ja positiivista asennetta oma-aloitteisuutta ja joustavuutta hyviä tiimityöskentelytaitoja trukki -ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi

Työ sijoittuu Alajärven tehtaalle.

Pistä hakemus tulemaan 23.02.2018 mennessä: juho.malkola@finnlamelli.fi.

Tiedusteluihin vastaa Juho Malkola tiistaina 13.2.2018 klo 14.30-16.00 ja torstaina 15.2. klo 15.00-16.00, puh. 044 777 9685.…

Haussa rakenne­suunnittelijoita Alajärvelle tai Seinäjoelle

Meille rakennesuunnittelijaksi!

Vahvistamme rakennesuunnitteluamme ja haemme vahvistusta vankan osaamisen rakennesuunnittelutiimiimme. Suunnitteluprojektimme ovat sekä kotimaan että viennin kohteita, joten kykenet tarvittaessa kommunikoimaan myös englanninkielellä.

Odotamme sinulta

tehtävään soveltuvaa rakennusalan koulutusta (rakennusinsinööri tai rakennusmestari) hyviä vuorovaikutus -ja tiimityöskentelytaitoja järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta Vertex tai autoCAD-käyttökokemusta sekä hyviä atk-taitoja Asiakaspalveluasennetta

Työ sijoittuu Alajärvelle tai Seinäjoelle.

Pistä hakemus tulemaan 23.02.2018 mennessä: pentti.pajala@finnlamelli.fi.

Tiedusteluihin vastaa Pentti Pajala perjantaina 16.2.2018 klo 14.00-18.00, puh. 050 583 0754.…

Haussa rakennusarkkitehti Alajärvelle tai Seinäjoelle

Meille rakennusarkkitehdiksi!

Haemme rohkeaa ja kehittymishaluista rakennusarkkitehtia tai arkkitehtia hirsirakentamisen huipputiimiimme. Sinulla on kokonaisvaltaista arkkitehtonista näkemystä ja halua kehittää mallistoamme vastaamaan modernin asumisen ja julkisen rakentamisen tarpeita.Työssä toimit myös muiden suunnittelijoidemme ohjaajana ja kannat vastuuta Finnlamellin malliston tulevaisuuden kilpailukyvystä.

Odotamme sinulta

rakennusarkkitehdin tai arkkitehdin koulutusta useamman vuoden kokemusta suunnittelusta kokemus hirsirakentamisesta on etu hyviä vuorovaikutus -ja tiimityöskentelytaitoja Vertex ja AutoCAD-osaamista englanninkielen käytännön taitoa

Työ sijoittuu Alajärvelle tai Seinäjoelle.

Pistä hakemus tulemaan 23.02.2018 mennessä: pentti.pajala@finnlamelli.fi.

Tiedusteluihin vastaa Pentti Pajala perjantaina 16.2.2018 klo 14.00-18.00, puh. 050 583 0754.…

Haussa rakennuspäällikkö Alajärvelle

Meille rakennuspäälliköksi!

Rakennuspäällikkönä toimit yhteistyössä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Keskeisimpiin tehtäviisi kuuluu rakentamispalveluista vastaaminen.

Odotamme sinulta:

hyviä vuorovaikutus -ja tiimityöskentelytaitoja hyviä ongelmanratkaisutaitoja analyyttisyyttä ja tarkkuutta sopivaa teknistä koulutusta tietoteknistä osaamista

Työ sijoittuu Alajärvelle.

Pistä hakemus tulemaan 23.02.2018 mennessä: pekka.saarenketo@finnlamelli.fi.

Tiedusteluihin vastaa Pekka Saarenketo perjantaina 16.2.2018 klo 8.00-16.00, puh. 044 297 0291.…

Haussa projektimyyjä Alajärvelle, Tampereelle tai Oulunsaloon

Meille projektimyyjäksi!

Projektimyynti on leipälajisi ja olet parhaimmillasi asiakassuhteiden tuloshakuisena kehittäjänä. Kyky ja halu tehdä kauppaa varmistaa menestyksesi tehtävässä. Projektimyyjänämme vastaat B2B -segmentin myynnistä eri asiakasryhmissämme.

Odotamme sinulta

tuloksellista voittajan asennetta teknistä tai kaupallista peruskoulutusta muutaman vuoden kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä positiivista ja periksiantamatonta työskentelytapaa sekä tahtoa voittaa asiakkaan luottamus vaativissakin neuvottelutilanteissa tiimipelaajan luonnetta englanninkielen käytännön taitoa

Työ sijoittuu Alajärvelle, Tampereelle tai Oulunsaloon.

Pistä hakemus tulemaan 23.02.2018 mennessä: markku.uotinen@finnlamelli.fi.

Tiedusteluihin vastaa Markku Uotinen maanantaina 12.2.2018 klo 17.00-19.00 ja torstaina 15.2. klo 17.00-19.00, puh. 040 522 88 50.…

Finnlamellilta miljoonainvestointi Alajärven hirsitalotehtaaseen

Suomen johtaviin hirsitalovalmistajiin lukeutuva Finnlamelli Oy tekee 1,2 miljoonan euron investoinnin Alajärven lamellihirsitehtaansa tuotannon uudistamiseen. Yhtiö uusii vuoden 2018 kuluessa tehtaan sormijatkoslinjan.

Finnlamelli Oy:n toimitusjohtaja Markku Uotinen sanoo investoinnin nostavan tehtaan tuotantokapasiteettia kymmenillä prosenteilla.

– Investoinnin taustalla ovat markkinatrendit, jotka ovat hirsitalotuotannollemme otolliset. Teollisen hirsitalovalmistuksen osaamisemme on kehityksen kärjessä ja olemme kestävän kehityksen, ekologisen rakentamisen ja terveellisen asumisen trendien ytimessä. Näkymät vientimarkkinoilla ovat lupaavat. Toimitusvolyymimme kasvun lisäksi tuotantomme ekologisuus, suuntauksemme kohti muuttovalmiita hirsitalotoimituksia ja entistä joustavammat toimitussisällöt vastaavat nykyajan asiakkaiden tarpeisiin ja nostavat toimitustemme arvoa, toteaa Uotinen.

Finnlamellin tuotannosta runsaat 40 prosenttia menee vientiin, päävientikohteiden ollessa Japani, Venäjä ja USA. Yhtiö arvioi hirsitaloviennille löytyvän jatkossa kasvupotentiaalia myös Itämeren ympäristössä ja Kiinan markkinoilta.

Investoinnin yhteydessä uusitaan tehtaan sormijatkoskone ja -linja sekä…

Pohjolan Design-Talosta kasvoi DEN

Suomen johtava muuttovalmiiden omakotitalojen valmistaja Pohjolan Design-Talo Oy on uudelta viralliselta nimeltään DEN Finland Oy ja koko konserni DEN Group Oy, lyhyesti DEN. Nimenmuutoksen taustalla on konsernin strategiauudistus, sen mukainen liiketoiminnan voimakas kasvu ja toiminnan laajentuminen perinteisen taloteollisuuden ulkopuolelle.

DEN osti maaliskuussa 2017 alajärveläisen hirsitalovalmistaja Finnlamelli Oy:n liiketoiminnot. Kesäkuussa 2017 konserniin yhdistettiin varasto-, työ- ja vapaa-ajantilaratkaisuja tarjoava Talliosake. Sekä Finnlamelli että Talliosake jatkoivat toimintaansa omalla nimellään, kuten myös muut tuotemerkit Designtalo ja Ainoakoti.

Joulukuussa 2017 yritysostot jatkuivat maanlaajuisesti toimivan maarakennusyhtiö PohjanTeon ja maa- ja pohjarakentamisen sekä talonrakennuksen suunnitteluun erikoistuneen PohjanGeon kaupoilla.

DENin toimitusjohtaja Jaakko Taivalkoski sanoo yrityksen kasvaneen ja kehittyneen uuteen vaiheeseen, josta nimenmuutos on yksi osa. DEN kuvaa yrityksen omassa kielenkäytössä ”kotipesää”, jossa konsernin henkilöstö tekee työtään ja josta…

Haussa hirsitalomyyjiä pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle

Meille hirsitalomyyjäksi!

Toimintamme laajentuessa muuttovalmiisiin hirsitaloihin tarvitsemme lisävoimaa vastaamaan pk-seudun ja Pirkanmaan alueen kasvavaan hirsitalokysyntään. Odotamme sinulta näkemystä ja intoa myyntiin, jota vastaan tarjoamme palkitsevan työn vahvasti kehittyvässä yrityksessä. Tukenasi on mainio kollegaverkosto sekä huippusuorituksiin kannustava myyntitiimi.

Pistä hakemus tulemaan 23.02.2018 mennessä: elias.kortesalmi@finnlamelli.fi
Lisätietoja: myyntipäällikkö Elias Kortesalmi, p. 040 821 9223

 …

Markku Uotinen Finnlamellin toimitusjohtajaksi

Julkaistu 16.08.2017 klo 07:44

Merkittävimpiin hirsitalovalmistajiin lukeutuvan alajärveläisen Finnlamelli Oy:n toimitusjohtajaksi on 1.9.2017 alkaen nimitetty kauppatieteiden maisteri Markku Uotinen. Hän siirtyy tehtävään Inwido Finland Oy:stä, jossa hän on vastannut yhtiön tuotekehityksestä, markkinoinnista ja kuluttajamyynnistä. Markku Uotisella on monipuolinen ja vankka kokemus niin kuluttaja- kuin B2B -liiketoiminnasta useissa eri yrityksissä, joissa hän on vastannut alojensa johtavien brändien liiketoiminnasta niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

Finnlamellin nykyinen toimitusjohtaja Esko Rintamäki jatkaa yhtiön palveluksessa talousjohtajana.

Finnlamelli Oy:n hallituksen puheenjohtaja Ilkka Kurkelan mukaan Finnlamelli on keväällä tehdyn yrityskaupan ja sitä seuranneen kehitystyön myötä valmis seuraavaan vaiheeseen, johon Markku Uotisen profiili sopii erinomaisesti.

–Olemme keväällä ja kesällä tehneet mittavan työn kytkeäksemme yhteen markkinoilla kovasti kysytyn hirsimateriaalin ja Finnlamellin erinomaisen teknisen osaamisen sekä Pohjolan Design-Talon prosessiosaamisen, jolla talot…